Ahoj Dádo,
to ti věřím, že už jsi po roce nervózní :-) Když ale slyším všude okolo, jak dlouho se snaží, je to normální. Nikdo o tom moc nemluví, je to trapný, když se tě někdo při každém setkání zeptá: Tak co, už? Asi proto nám to připadá strašně dlouho, ale je to normálka :-) Rok je vlastně z tohoto hlediska jen 12 dní - 12 ovulací, a to ještě v lepším případě. Např. já mám do roka jen 4 :-( Ale povedlo se :-)
Jinak co se týče toho jak jste to dělali :-) tak je to tak jak jsi řekla - všechno zpět dovnitř a porejpat si :-)
Chce to prostě oddělat stěny pochvy od sebe, aby se spermie dostaly k čípku. Někde jsem četla, že penis je (v lepším případě :-))))delší než prsty, tak proč prsty.... To je proto, že penis při své délce není tak šikovný jako prsty a může semeno stříknout do pochvy dozadu, ale přitom nemusí vůbec čípek oddálit od stěny pochvy a k té dírce do dělohy, co je v čípku, se spermie vůbec nedostanou. Takže loužičku se spermiema prstíkama rozmazat do všech koutů a pak v klidu :-) čekat, jestli se to tam spáruje nebo to zkusit znova.
Takže hlavu a nohy vzhůru a prstíky do pochvy :-) a držíííííím palce!!!
Veronika
Předchozí