v dubnu 2005 jsem zde privedla na svet sve prvni dite synka Lukaska.Jelikoz jsem uz 10dni prenasela,tak jsem mela nastup na vyvolani porodu.Prijem probehl vcelku rychle,po nezbytnych administrativnich ukonech me pani doktorka zavedla na porodni mistnost,kde jsem stravila veskery cas az do porodu s pritelem.Tato mistnost byla velmi pekne vybavena a citila jsem se zde jako doma!Sestricky byly prijemne a byly ochotne nam ve vsem poradit.Samotny porod probehl rychle a bez komplikaci.Nejhorsi byly pro me porodni bolesti tesne pred porodem.Nejvice me vadil pristup sester/krome par vyjimek/na luzkovem oddeleni.Kdyz to mam celkove zhodnotit tak diky luzkovemu bych porod v horovicich uz asi neabsolovala
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.