Holení a klyzma po hádce provedeno. Nemáte chuť se hádat,protože potřebujete v klidu porodit dítě a oni to moc dobře vědí(to je také jediné co doopravdy vědí). Jediná smyslplná rada, kterou mi doktor dal, byla " pozor jsou tady komáři ať Vás nepoštípají" a opravdu jich na hekárně bylo hodně i na mé posteli. Nikdo mi nic nevysvětlil, na mé otázky znuděné,jednoslovní odpovědi. Většinu času si mě nikdo nevšímal. Porod vleže s nohama v opěrkách, epiziotomie, také "skákání po břiše" a odnesení dítěte ihned po porodu. V ÚPMD Podolí nemají úctu k člověku. Myslela jsem si, že při porodu bude stát zdravotnický personál při mě, ale stáli mi pouze mezi nohama a zacláněli.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.