Hezký den, moje dcera trpěla dost ekzémy hlavně kolem očí, ale i na nohou, hlavně kolem očí nic nezabíralo, jinak zabírala Lopuchová mast, kterou jsem mazala ložiska /občas zmizely, ale nebyly v takovém stádiu, že by jí svědily/ tuhle zimu to měla nejhorší kolem očí, doktorka jí předepsala kortikoidy což jsem jí stejně nedala, ale narazila jsem na Paracelsium, sídlí na Jiřího z Poděbrad, připravují ji kapky z moče a jí to zabralo dost rychle. Po týdnu užívání se jí to zhoršilo (což doktorka předpovídala, také se jí ekzém začal objevovat na místech,kde ho neměla nikdy - břicho), ale pak rapidně všechen ekzém ustupoval během měsíce o polovinu. Teď je konec května a je bez ekzému už 1 měsíc a to začla užívat tyhle kapky na konci ledna (takže během 3 měsíců je OK). Za kapky se platí 450,-- vydrží tak měsíc, podle dávkování a taky na vstupní prohlídku to jsem platila kolem 2tis, ale kapky byly v ceně a pak snad 150,-- za každou kontrolní návštěvu, která je tak po měsíci. Teď máme přijít až v září, přes léto pokud bude zdravá je nemusí užívat. Ty kapky nějak nastartují imunitu, takže je odolná i vůči chřipkám atd. Kdybyste měli nějaké další dotazy, ráda Vám je zodpovím v emailu, možná to nezabere někomu, ale nám jo - zatím jsem spokojená.
Předchozí