Taky mě letos v únoru rodila mudr.Kulová a super.Taky jsem k ní chodila na poradnu a pak měla taky službu v sobotu i v neděli když jsme tam leželi s malým tak si mě tam pěkně zkontrolovala.Byla jsem tam spokojená až na jednu starší sestřičku která tam jen zastupovala.Popletla teploty já kvůli ní tam zůstala déle a mamka co teploty měla ale jí je sestra nenapsala do karty jelikož je napsali mi,tak ta mamča šla dřív než měla.Taky místo aby dávala léky co tam mají v sesterně tak dala jedné mamči svoje kapky,ale to prasklo až ráno u vizity jelikož mamča se domáhala těch kapek a stniční řekla že takové tam nikdy neměli.No trošku tam mají zmatek ale jinak fajn.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.