Tak ja jsem rodila pred 9 dny v Krci a pred 20 mesici v Podoli a asi tolik:
v obouch porodnicích jsem byla spokojená, v Krči sice na nadstandardu (právě proto, aby za mnou mohl manžel na pokoj i se synem). Myslím, že nemůžu srovnávat péči sester (at si kdo chce co chce rika, na tom nadstand. se k vám chovají jinak) protože v podolí jsem byla na normálním 3 lůžkovém pokoji a dalo se to vydržet :-). Návštěvy sice můžou až na pokoj, ale (aspon tehdy) nás sestry poučily, že pokud s tím byt jedna z maminek nesouhlasí, tak musí na chodbu, kde bylo velmi příjemný posezení. Nadstandardy mají v podolí jednolůžkové (možná ten za 500 je dvou, ale ten mají jen jeden). V Krči se platí 700 za jednolůžák. Jo a pokojíky na šestinedělí jsou sice dvoulůžkové, ale straaašně maliné, tam by se ta návštěva fakt nevešla. V podolí jsme měli obr trojlůžák, že i když tam bylo najednou 6 příbuzných, tak to moc nevadilo, já ale radši chodila na chodbu. Původně jsem chtěla i druhýho syna rodit zase v podolí (chodila jsem tam na poradnu), ale zrovna v termínu malovali či co. Tak jsem zvolila Krč, připravená dát 4200 za epidurál )první porod trval od první bolestivé kontrakce 14 hodin), a udělali moc dobře. Peníze na epi jsem využila na nadstandard (porod trval od první bolestivé kontrakce 2 a půl hodiny :-)) a byla jsem se vším všudy strašně moc moc spokojená. No tlak by mohli chodit měřit později než v pět ráno, ale budiž.... přístup na příjmu, při porodu, potom - Krč vše na 1 :-)))
Martina
Předchozí