| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Gynekologicko-porodnická klinika, 1. LF UK a VFN

Ahojky,
někdy v polovině dubna jsem se vás ptala jaké to je U Apolináře, měla jsem zde kvůli patologickému těhotenství rodit TP byl určen na 3.6.2005.Moc se mi tam nechtělo za 1) je to od mého bydliště přes 100km. 2) lekaři se mnou mluvili jako bych byla hloupá prvorodička a oni nějací "nadlidi".Na otázku zda opravu musím rodit zde, mi bylo odpovězeno "Ano v jiné porodnici na Vás nemusejí být připraveni". Také mi řekli, že bude lepší aby mimi šlo ven císařem, což jsem nechtěla. Odjížděla jsem domů smíšenými pocity a stresem. Jenže vše dopadlo úplně jinak, mimi to vyřešilo za mě.Dva týdny po mé návště u Apolináře si řeklo, že chce ven(byla jsem ve 35tt).Na cestu do Prahy jsem se necítila a jela do nejbližší porodnice v Jilemnici (v té jsem chtěla puvodně rodit). Tam mi dva týdny zastavovali kontrakce magnézkem, vyjednali vyšetření na místní interně, kde mi řekli, že o a nevidí důvod proč bych MUSELA rodit U Apolináře a navíc císařem, když to půjde zcela normální cestou. V 37+0tt mi vysadili magnézko a já ještě ten den porodila přirozenou cestou bez žádných komplikací krásného a zdravého syna. Ke svému narození si vybral kráné datum - pátek 13.
Nazávěr bych chtěla poděkovat všem zaměstnancům porodnice v Jilemnici za jejich příjemný a lidký přístup k nám maminkám, byla jsem s Vaší péčí nadmíru spokojená. Porodnici U Apolináře bych chtěla vzkázat jednejte s maminkami jako s lidi a nebudou už na tyto stránky psát negativní názory kterých je zde bohužel většina. Maminky přeji hodně síly při porodu, krásné a zdravé mimísky a dobrou volbu porodnice.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.