ahoj, maly si obcas driv sedl na nocnik, podal si ho sam a chvili sedel a rekl, nejde nejde
pak jsem si rikala, ma 18 mesicu. mozna by se mohl ucit. ale nechtel nocnik ani videt
tak jsme si rikali, pockame a protoze manzel v praci a ja po dvouletem preruseni zpatky na vysoke a tchyni co ho hlida se uz pak nejak nechtelo, kdyz ji po par pokusech rval, tak jsem rekla, nechame ho
no a vcera ve dvaceti sesti mesicich jsem ho utirala po kakani a on sel si pro nocnik a sedl si na nej sam a pak zase a neudelal, ale nic a ja mu davala napit a pak jsem se zeptala, jestli chce jit lulu a on neprotestoval, kdyz jsem ho posadila
a povedlo se mu pekne vycurat
pak se vycural jeste trikrat behem dne
rano po vybaleni z pleny nechtel jit, dala jsem mu slipy a ze uvidime a on pri snidani rekl, mami lulululu a sel curat a pak tam chvili sedel, my ho s babi pochvalili a vsichni jsme tleskali, ze je sikovny
vim ze nekdo dava dite v pul roce, sotva sedi, ale ovladat to pry umi od 18 az 21 mesicu, kdo umi driv tak po delsim vysazovani(jak to bylo vetsinou u nas), ale to je kazdeho vec
Předchozí