Krystof se narodil na Bulovce pred 14 dny zrovna na úplnek. Puvodne jsem chtela rodit v CAPu, ale jelikoz jsem prijela do porodnice v nedeli vecer a práve tam byl nedostatek personálu, rodila jsem na klasickém (ale hezky zrekonstruovaném) sálu. Nejvíc me potesil milý prístup asistentek i doktora ke me i k manzelovi. Vysli mi vstríct ve vsem, co jsem pozadovala - dokonce jsem nemusela rodit na klasickém stole, ale zvolila jsem si jinou pozici - v polosedu na kraji klasické postele - a bylo to v pohode. Jeste jednou chválím vsechen personál. I pres velký nával rodicek v tech dnech byli vlídní, príjemní a vstrícní. I na sestinedelí se nám líbilo. Ochotne mi tam na pozádání zaridili vegetariánskou stravu a stále se ujistovali, jestli je vse v poradku. Sestricky poradily ohledne miminka se vsím a byly milé i behem noci. Jediné co jsem trochu postrádala, bylo lepsí seznámení s technikou kojení, ale kdo se ptá, ten se doví. Bulovku tedy vrele doporucuju!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.