ahojky, jsou to dva roky co jsem rodila v této porodnici a nemůžu říct nic špatného na ni. Byla jsem s ní velice spokojená, jak s personálem, tak i s prostředím. Sestřičky se ke mě chovali velice mile, jako prvorodičce mi vše vysvětlili a poradili co a jak. Partner byl se mnou celou dobu i na "hekárně". Samotný porod byl v klasické poloze na zádech, a díky panu primáři Rychnavskému byl rychlí a bez žádných komplikací.Po porodu jsem ještě s naší holčičkou 2h ležela na porodním sále, kde byl celou dobu se mnou novopečený tatínek. Na pokoji jsme byly nejdřive dvě maminky a pak tři. Sociální zařízení je tam také i tv, miminka jsme měli u sebe. Po týdnu jsem porodnici opouštěli, až po týdnu protože jsme měli žloutenku. Nyní čekáme druhý poklad a už teď vím že chci rodit opět v Žatci a už se na to teším. Hodně štěstí všem budoucím maminkám!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.