Já jsem do porodnice přijela v neukončeném 35 týdnu s bolestmi.Přijela jsem v noci a uvítání bylo výborné,hned se kolem mě všichni točili.Všichni jsou tam velice milý a ohleduplný,dnes po 10 dnech jsem doma a čekám už opravdu jen na den kdy tam pojedu znovu a beze strachu,abych porodila svého syna.Samozřejmně,příroda je tu pán ,ale já vím,že se tam o mě se vší péčí všichni dobře postarají.Když jsem viděla ten zájem o to jak se nám daří,bylo to perfektní.Spoluležící šla na zákrok,aby jí děťátko udrželi,během toho dne se tam zastavil snad každý z doktorů minimálně 2x.Zda je to vše v pořádku a nejsou komplikace.Tuto porodnici mohu pouze doporučit.Děkuji všem doktorům a sestřičkám za vřelou péči.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.