já jsem se rozhodovala mezi Podolím a Krčí a jsem hrozně ráda, že jsem se rozhodla pro Krč. V dubnu 2005 se mi narodil Lukášek a jak lékaři, tak i setřičky byli moc milí a trpěliví. Na všechny otázky moje i mého partnera ochotně odpovídali a vše ukázali. Na prohlídku porodnice nás vzali i mimo vyhrazené hodiny.Lékaři i setřičky se pořád usmívají a i když se na jednu věc ptáte třeba 20x, pořád Vám ochotně s úsměvem odpoví i poradí. Určitě se vyplatí zaplatit si nadstandart, protože můžou návštěvy až na pokoj a péče setřiček je fakt super. Jediná věc co mi vadila, byla, že na normálních pokojích (tam jsem byla jen 1,5 dne) nesmí návštěva na pokoj ani na chodbu, ale až na tu hlavní chodbu, což bylo po porodu, kdy jsem sotva chodila a motala se mi hlava, dost nepraktické. A s miminkem pak taky jdete na tu velkou chodbu, kde je spousta návštěv, mnoho hluku a táhlo tam od dveří. Tak to je jediné, co mi tam vadilo. Jinak všem moc doporučuji. Příště půjdu určitě zase do Krče, pokud tam budou pořád tak hodní a milí.
Předchozí