| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Gynekologicko-porodnická klinika, 1. LF UK a VFN

Ahojky maminy, co se týče poradny, porodního sálu a šestinedělí, tak vřele tuto porodnici doporučuji. Zvláště pak pana prof. MUDr. Hájka. Ale i ostatní lékaři a lékařky u porodu (císař) či na šestinedělí (i sestřičky) byli super. O to horší to ale bylo na dětském - novorozeneckém oddělení. Po porodu dali malého na oddělení nedonošených. To se mi ale nikdo z dětských neobtěžoval sdělit (ani dětská lékařka, ta se ani neobtěžovala za mnou zajít a říct mi, co je malému). Ještě štěstí, že na "nedonošených" byly dvě moc hodné sestřičky, které mi řekly co a jak a ukázaly jak malého správně k prsu přiložit (docházela jsem za malým každé tři hodiny, tedy spíše plazila přes celý barák, protože malý ležel úplně jinde než já, ale mně to nevadilo, zatla jsem zuby a "plazila se". Proto nechápu, proč za mnou nemohla dětská lékařka zajít a informovat mne o zdravotním stavu mého syna?). Doktorka (dětská) za mnou byla až pátý den po porodu a byla dost arogantní. Měli jsme s malým problémy s kojením a tak jsem měla vždy strašnou radost, když malej "vytáhl" z prsu aspoň trošku. Doktorka se nám však vždy vysmála. Sestry na dětském /ne na nedonošených/ byly také na "zabytí". Až na dvě vyjímky, jedna byla sestra Ája a druhou si bohužel nepamatuju jménem - ty byly fakt super. Vzhledem ale k jejich směnám, jsem na ně narazila jen jednou. Škoda. Takže abych to uzavřela: poradna, sál a šestinedělí - SUPER. Dětská lékařka a sestry (s vyjímkou sestry Ájy a té druhé?) - Hrůza. Ale jak říkají ostatní maminy, je to věc názoru a hlavně náhody, na koho narazíte :-). P.S. I tak bych ale své další děti chtěla odrodit U Apolináře

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.