| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici FN Brno, Obilní trh

Na Obilňáku jsem rodila v květnu 2001, kvůli přenášení byl porod vyvolávaný.

Porodní sál byl perfektní, manžel byl od začátku se mnou a porodní asistentka byla moc hodná a snažila se mi vše ulehčit. Problém byl, že jsem se neotvírala, měla jsem křížové bolesti a skoro 4 hod. jsem musela ležet na monitoru. Velkou smůlu jsem měla na doktorku, co měla zrovna službu-MUDr. Drábková. I přes silné a dlouhé stahy a velké bolesti stále tvrdila že to půjde a nic nedělala. Zato por. asistentky - po 15-hodinovém porodu jsem měla 3 se mi snažily všelijak pomoci a díky té poslední se něco začalo dít. Přišel primář a ihned jsem šla na sál a malý se narodil císařem-s epidurálem, který mi ale dali až před císařem. Nevím kde vlastně vznikl problém - moc to se mnou ani s manželem nikdo neřešil, snad jen v paní doktorce. Proč by mě pan primář bral tak bleskově na sál a divil se, že mě tam tak dlouho nechali? Snad.

Jinak, druhý den ráno-rodila jsem v noci mi přinesli na pooperační malého na kojení a sestřička byla naprosto skvělá-seděla u mě tak dlouho než se malý přisál tak jak měl a hezky pil a pak mi ho nosili po 3 hod. a vždy se ujistili že nám kojení jde a snažili se mi se vším poradit. Po 2 dnech jsem šla na šestinedělí, malý měl ale žloutenku, tak jsem tam ležela sama a odkoukávala od dalších 2 maminek co a jak. Kdykoliv jsem mohla přijít za malým na novorozenecké odd. a na cokoliv se zeptat-sestřičky tam jsou na jedničku!

Ke kojení-jedna z maminek na našem pokoji dostala zánět do prsu-sestřička u ní celou noc seděla a dávala jí obklady jen aby mohla dál kojit a to se mi zdá jako opravdu skvělý přístup.

Pokoje šestinedělí nejsou nic moc, ale bohatě stačí-svůj účel splňují. A WC a sprcha také-žádný komfort ale čisté a udržované. Nehledě na to, že loni probíhala rekonstrukce tohoto oddělení a určitě už je vše v pohodě.

Stejně-mít krásné a zdravé mimčo je určitě důležitější než mít WC a sprchu jen pro sebe ne? Určitě stojí za to přežít ty 4 dny trochu nepohodlí pro nás, když mimča mají prvotřídní služby-jak lékaři tak sestřičky jsou tady super a vždy ochotní poradit a pomoci.

Nyní čekám druhé mimčo a určitě půjdu zase sem - s nadějí že budu mít větší kliku na lékaře u porodu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.