Ahoj, sice nejsem autorka původního příspěvku o Krči, ale pokusím se ti odpovědět. Na nadstandardu jsem byla a fakt super. Más pokoj pro sebe a WC a sprcha je společná pro dva pokoje. Na tom druhém u mě nikdo nebyl, tak jsem h měla sama pro sebe, ale i tak to jde :-). Pokoj stojí 700 na noc. Porodila jsem něco po půlnoci a tu 1. noc mi nepočítali. Máš výběr asi z 5 jídel denně. Fakt doporučuju. Taky jsem chtěla rodit v Podolí, ale pak malovali či co, tak jsem zvolila krč, ač jsem to tam vůbec neznala. porodní sály jsou samostatné místnosti, což pro mě bylo důležitý a mile mě to překvapilo. Myslela jsem, že mají takové ty boxy. Rodila jsem hodinu a tři čtvrtě a mooooc ráda na to vzpomínám.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.