ja si nemuzu stezovat co se tykalo porodu pred dvema lety tak byl pomaly ale vsichni hodni por asistentka zustala prescas asi hodinu pak jela v noci konecne domu ale musim varovat aspon co se tyka mlade sestry co mela pomahat pri kojeni tak jen rvala a presto ze maly pil jednou za ctyri hodiny tak nerada pomohla prilozit ja prvorodicka a vpacene bradavky ochotne mi pomohla starsi sestricka a le jinak mela jsem stesti na tu mladou namyslenou presto jsem to nevtzdala a kdyz me nakonec poslali s klasiclym sklenenym klobouckem do decaku ze me tam nauci kojit coz stejne nenaucili jsem syna kojila do 25 mesicu asi ve trech mesicih jsem se stavila v opave v laktacni poradne a tam sestra maleho naucila behem PATNACTI minut pit pres silikonovy kloboucek takze je to o pristupu a ochote ja nesla do opavy kvuli spatne zkusenosti s jednim doktorem Kozakem pri vsetreni v 30 tydnu tehotenstvi kdy jsem tam mu¨sela lezet kvuli vysokemu tlaku a bala jsem se ze ho budu mit i u porodu a taky nektere setry tam nebyly nic moc
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.