Zdravím všechny maminy, hlavně ty z Plzně a okolí.
Pokud ještě nejste rozhodnuté, kde rodit, jeďte se podívat do rokycanské porodnice. Můj první porod proběhl na SLovanech a žádný moc pěkný zážitek jsem z něj neměla. Proto jsem teď tak trochu tápala s výběrem porodnice. Ze začátku jsem uvažovala o Hořovicích, ale trochu mě odradilo oddělení šestinedělí (sprchy na chodbě, bez možnosti nadstandartu) a také vzdálenost od Plzně. Nakonec jsem se rozhodla pro Rokycany a dobře jsem udělala. Sice hned po příjezdu mě odvezli na operační sál (špatné ozvy miminka) a tím pádem jsem si klasický porod neprožila, ale další péče byla skvělá. Obyčejné pokoje jsou dvoulůžkové a vždy dva mají společnou sprchu a WC. Návštěvy jsou sice na chodbě, ale časově neomezené. Pokud si připlatíte za nadstandart, můžou návštěvy k vám na pokoj (také kdykoliv).Sestřičky z gynekologie byly vždy příjemné, ochotné a dostupné. Na dětských sestrách bylo poznat, jak mají svou práci rády. Byly ochotné poradit, pomoct, nebyl problém se s nimi na čemkoliv domluvit. I tímto bych chtěla celému týmu lékařů a sester moc poděkovat za lidský a naprosto profesionální přístup k pacientům.
LT
Předchozí