| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Fakult.Thomayerova nemocnice s pol.

Ahoj,

ja rodila v Krci v dubnu 2005 a byla jsem spokojena.
Na porodnim sale bylo vse OK. Moc hodna a stale usmevava porodni asistentka Vera (prijmeni bohuzel nevim) a doktor Stary. Porodni asistenka chodila na sal kazdych 10-15 minut, doktor pak ke konci porodu taky (asi od otevreni na 5cm) a byl tam samozrejme na vlastni porod. Ale ja mela pocit, ze jsou tam porad. Celou dobu tam byl se mnou manzel. Porodni saly jsou samostatne pokoje a ne zadne boxy. Takze mate soukromi. Jediny problem je pokud prijedete do porodnice brzo. To pak nejdete na sal, ale daji vas na odd. sestinedeli, kde bohuzel nemuze byt parner. Nevim podle ceho se to ridi. Ja mela vyvolavany porod, takze jsem byla na odd. sestinedeli. Na sal jsem sla az kdyz jsem byla na 3cm otevrena. Takze prvni kontrakce jsem musela zvladnout sama
(bez manzela).
Po porodu jsem byla na normalnim odd. sestinedeli a byla jsem spokojena. Jde predevsim o peci sester a ty byly moc hodne a vzdy poradily. Zenske sestry a porodni asistentky byly hodne vsechny. Detske sestry az asi na 2 vyjimky taky.
Pokoje jsou 2-3 luzkove. Zachody a sprchy na chodbe (dvoje asi po 3 sprchach). Sprchy bohuzel nemaji zavesy. Ty vzadu na chodbe jsou lepsi. Neni od dveri videt do kazdy sprchy.
Navstevy smeji jen na chodbu. Ale to mi nevadilo. Byla jsem rada, ze na prvni peci o miminko jsem sama a ne pod dohledem vsech pribuznych. Navic predstava, ze by na pokoj chodili navstevy spolubydlicich je odrazujici.

Vybrala jsem si Krc, protoze dbaji asi nejvice na kojeni. A musim rict, ze to plati. Nyni nam jsou dva mesice a stale kojime :o)
Pokud budu znovu rodit, tak urcite v Krci.

Eva

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.