8.3.2003 se mi v ústecké porodnici narodila dcera Ema. Porod byl sice na můj vkus příliš dlouhý, ale díky laskavému a profesionálnímu přístupu pracovníku porodnického oddělení nemocnice vše proběhlo tak jak má a já i můj manžel, který byl u porodu přítomen, jsme z celé "akce" měli jen a jen dobré pocity. Zvlášť bych chtěla poděkovat lékaři MUDr.Hilmimu a mladé porodní asistentce Jitce (příjmení bohužel neznám), kteří přivedli naši Emičku na svět. Pokud bych měla porodnické oddělení ohodnotit, tak dávám výbornou. Ještě jednou děkuji
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.