V této porodnici jsem porodila své 3 děti.Na přístup sester a doktorů si nemohu stěžovat,vždy byli bezva.Líbilo se mi zacházení jak před porodem,během porodu tak i na šestinedělí.U prvního a druhého porodu byl manžel se mnou,moc mi tam se sestrami pomáhal,při třetím porodu se mnou manžel nebyl,byla jsem zvědavá na přístup sester,ale byli stejně příjemní.I když už od toho uplynulo 7 let,před rokem tam rodila moje švagrová a nemohla si to tam vynachválit.Čekám svoje 4 dítě,bydlím u Kyjova,ale rodit budu u Milosrdných.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.