Plně mohu potvrdit, stejnou zkušenost má i moje dcera. Vnučka Anička kojena více než dva roky - takřka podle libosti. Je to spokojené dítě, které i drobné infekty překonalo velmi rychle. Původně se mi " nepořádek" v intervalech krmení nelíbil, ale dnes jsem ráda, že si Anička i dcera prosadily svou. Vřele doporučuji, plně se to osvědčilo. Anička si také sama řídila dávky jídla,nikdy jsme ji nenutili do žádného jídla a vida, skutečně nezemřela hlady. Přiznám se, že při péči o dcery jsem neměla odvahu to zkusit. Dnes vidím, že to opravdu funguje.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.