Rodila jsem v teto nemocnici ani ne pred mesicem takze to mam v cerstve pameti.Jelikoz jsem rodila predcastne nemohla jsem ject do porodnice kterou jsem si vybrala.To co me zarazelo byly neprijemne porodni asistentky u porodu ktere na me dotazy odpovidaly pouze tovite porod boli maminko.Hygiena zcela zadna par hodin po porodu me sestricka nutila sedat na spinavy zachod coz jsem odmitla.Dite bylo v inkubatoru tak jsem mleko odstrikavala a kdyz mi dosly lahve a chtela jsem prazdnou ktere jsem se po nekolika hodinach nedockala mleko jsem vylila. S klidnym svedomym muzu rict ze do teto nemocnice bych nesla ani nahodou znovu. Katka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.