7.5.2001 jsem porodila na Bulovce sve prvni dite. Puvodne jsem chtela rodit v CAPu - predporodni kurz jsme s manzelem absolvovali a moc se nam libil. Protoze byl CAP v dobe, kdy jsem na Bulovku prijela obsazeny, rodila jsem na klasickem porodnim sale. Vse probehlo dobre, predevsim diky MOC hodnym porodnim asistentkam a panu doktorovi. Pro manzela i me to byl velmi pozitivni zazitek. Na odd. sestinedeli byla naprosto vzorna pece jak o nas matky tak o miminka. Vsem nam moc pomahali s kojenim a peci o miminko. Kamenem urazu byla jenom strava, muzete si vsak nechat donest vlastni zasoby. Chtela bych timto moc PODEKOVAT porodnim asistentkam, detskym sestram a lekarum a lekarkam {jak gynekologum tak pediatrum} za skvely lidsky pristup - o ten jde totiz casto nejvic.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.