| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Fakult.Thomayerova nemocnice s pol.

Ahoj maminky i budoucí maminky.

Můj první porod jsem prožila v Kči,narodila se nám tam krásná holčička Adélka.

Chodila jsem do Krče již měsíc před porodem do poradny a musím uznat,že se tam ke mě chovali vždy zdvořile a mile.Sestra Renata mi odpověděla na všechny mé dotazy,vždy se mě zeptala na kdy se mi hodí další návštěva a v kolik hodin chci přijít.Tímto bych jí chtěla velmi poděkovat a nejen jí ale všem sestřičkám které tam pracují.

TM jsem měla vypočítaný od své paní doktorky na 11.4.Když už jsem týden "přenášela"a manžel mě vezl na obvyklou kontrolu do poradny k paní doktorce Březinové,cítila jsem již v autě slabé kontrakce po 10min.Po příjezdu do Krče mě sestřička poslala na por.sál na natočení monitoru.Sestřička Zahradníková mě a manžela na sále přivítala s úsměvem,zeptala se mě zda chci sedět či ležet až mě bude natáčet a vše mi vysvětlila.Na křivce se bohužel žádné kontrakce co by předpovídaly porod neukázaly a tak jsem čekala co mi řekne paní doktorka.Ta mi také řekla že křivka z monitoru není nic moc a že uvidíme po prohlídce.Když mě prohlédla s milím úsměvem mi oznámila že jsem na čtyři cm otevřená a že do odpoledne budeme mít holčičku na světě.Vyplnila se mnou papíry,vysvětlila mi co bude následovat po příjmu na porodní sál a sestřička mě odvedla.Neměla jsem sebou žádné věci a tak pro ně manžel musel jet.Sestřička Zahradníková byla moc hodná a při přípravě šetrná,půjčila mi vše co jsem z věcí pro které mi manžel jel postrádala.Pak už šlo vše ráz na ráz.Voda mi nepraskla a tak mi ji sestřička asi po dvou hodinách Slabích kontakcí"píchla" aby zesílily a porod šel rychleji.Otevírala jsem se velmi dobře a rychle,střídavě mi natáčela monitor,radila mi jak mám dýchat,půjčila mi gymnastický míč pro ulevení od bolesti...........V ničem mě nikdo neomezoval,mohla jsem chodit po porodním boxu,stát,sedět,ležet zkrátka co jsem chtěla a co mi dělalo dobře.Když už se blížila doba tlačení sestřička už se mnou zůstala.Tlačit mi bohužel moc nešlo.Zastavila se také paní doktorka Březinová a i přes to že už měla po službě se mnou zůstala.Jak ona tak i sestřička se mnou měli velkou trpělivost a obě na mě byli velice hodné a povzbuzovali mě.Za necelých osm hodin od prvních kontrakcí se nám naše krásná holčička Adélka narodila.Narodila se 18.4.2005 ve 13:55 hod.Šití jsem necítila brzy se mi zahojilo.

I příjem na oddělení šestinedělí na nadstandartu proběhlo v pohodě.Celou dobu pěti dnů se o mě všechny sestřičky vzorně staraly.Ať už gynekologické tak dětské.

Tímto bych chtěla všem,lekařům i sestrám moc poděkovat.Mé velké díky a vděčnost patří obzvláště sestřičce Martě Zahradníkové a paní doktorce Sabině Březinové.Jsem jim vděčná za velký optimismus s kterým se těším na druhý porod a doufám,že prříště budu mít zase takové štěstí a obě je potkám.

Pro druhé miminko si určitě přijdu opět do Krče.

Eva s Adélkou

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.