Ahoj Marselindo,
z poslední doby osobní zkušenost s touto porodnicí nemám (rodila jsem tam prvního syna před 16ti lety), ale švagrová tam v únoru 2002 porodila holčičku. Byla ale císařem, takže s normálním porodem zkušenosti nemá. Mě spíš zarazilo, že stále nesmí návštěvy na pokoj za maminkami a miminky, ale jen na chodbu před pokoji, kde se obědvá, ale tam zase nesmí maminky přinést miminka. Celkově to na mne neudělalo moc dobrý dojem. Já sama rodila v září 2002 dcerku a po zkušenostech z předchozích dvou porodů (druhý byl na Slovanech), jsem si obešla porodnice v Rokycanech, v Plzni Vojenskou (tam se divili proč chci mimi hned na bříško - to se v tom chcete patlat? a automaticky dávají všechny do inkubátoru) Slovany mají stále standardní pokoje po 4 -5 lůžkách a soc. zařízení na stejné úrovni jako před 10ti lety a spoléhat na nadstandard nešlo. Takže nakonec z toho nejlépe vyšel Stod, kde jsem byla moc spokojená, jak co do přístupu personálu, tak s hygienou a dvoulůžkovými pokoji, návštěvami v podstatě kdykoliv během dne.
Přeji úspěch při výběru, aby pro tebe byl porod zážitkem na celý život a abys neměla potřebu, co nejdříve na něj zapomenout, jako já po porodu právě u Mulačů. Pěkné zdravé miminko přeje Alka
P.S. Rokycany vypadly proto, že je měsíc před mým porodem zavřeli pro rekonstrukci, teď už pracují. A.
Předchozí