Ráda bych se podělila o svou zkušenost, kterou jsem získala při svém prvním porodu a pobytu v porodnici U Apolináře. Je totiž s podivem, jak úžasné a pohodové to bylo. Nemám tím teď na mysli tu záplavu radosti z čerstvě narozeného potomka, ale péči, se kterou se o mě, a následně nás dva, po celou dobu všichni starali. Přitom porodnice praskala ve švech, maminky - i budoucí - byly umístěny i krátkodobě na jiných odděleních, část porodnice procházela "očistou" ve formě malování a dokonce se nám donesla i zpráva, že personálu je málo a všichni tudíž pracují na více než 100%. A i přesto, kdykoliv jsem kohokoliv potřebovala, byl po ruce, měl na mě čas a hlavně - byl profesionální. Ani koutkem oka mi nikdo nikdy nedal znát, že nemá čas. Profesionalita, ochota pomoci, úsměv a příjemné chování mě vždy čekali, ikdyž jsem přišla s "hloupostí". Zpočátku jsem si myslela, že mám jen štěstí na lidi na směně, ale s každým dnem pobytu mi docházelo, že to není štěstí, ale fakt. Ti lidé prostě takoví jsou!
Pokud budu mít další děti, výběr porodnice je pro mě jasný - znovu tady. Chtěla bych tímto poděkovat všem, jejichž péče a starostlivost nám pomohli "rozdvojit se" a také zvládnout první společné dny.
Přeji všem hodně sil a budoucím maminkám stejnou zkušenost, kterou jsem měla možnost získala já.
Předchozí