Čau Katko, ještě vydrž. Já teď začínám taky 36.tt a cítím se podobně. Na levé polovině zadku mám strie (i když se pravidelně od začátku mažu), na pravé noze se mi dělá křečová žíla a navíc mi teď začalo tvrdnou břicho. Ještě ke všemu mi dneska bylo tak špatně, že jsem se z toho málem picla (měla jsem strašné křeče v břichu a průjem a průjem a průjem... hrůza :)) Asi jsem chytla nějakou střevní chřipku nebo co. Ale teď už je to (díky bohu) lepší. Ale máš pravdu, všechny tyto potíže za to stojí, když se představím to krásné voňavoučké miminko (čekám taky holčičku). Tak se měj hezky, ať ti to rychle ubíhá (já vím, že to vůbec neubíhá:) a ať máš brzo krásné a zdravé mimi. Čauky
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.