| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Gynekologicko-porodnická klinika, 1. LF UK a VFN

Ahoj Alice,
koukám, že jsme se u Apolináře vyskytovaly ve stejnou dobu, dokonce jsme nějakou dobu nejspíše ležely na pokojích vedle sebe. Předpokládám, že miminka jsi měla na intermediárním oddělení č. 1, protože já je měla na dvojce a vás jsem tam nezaznamenala. Každopádně souhlasím s tím, co tu popisuješ, mám stejné zkušenosti, vždyť i já tu psala něco podobného. Jen se ženskými sestrami jsem neměla tolik štěstí jako ty, ale to mohlo být i tím, že já rodila spontánně, na JIPku jsem se nedostala, zato jsem byla na pokoji, kde se tak nějak předpokládá, že už maminky nebudou mít problémy (většinou maminky už propuštěné, které jsou v porodnici jen kvůli svým dětem). Mně se zrovna stalo, že jsem problém měla, ovšem drobný, takže jsem sestřičkám život příliš nekomplikovala. Ovšem moje spolubydlící měla problém vážný a přesto se k ní sestry chovaly velmi neuctivě (ty samé, co se starají o maminky na JIPce a jsou určitě skvělé). Zejména jedna sestra byla hodně nepříjemná, asi měla pocit, že ta maminka, když je na tomto pokoji, problém mít nemůže (a přesto ji mohl stát život) a že jen otravuje. Každopádně, když se o tom trochu začalo mluvit, dočkala se tato maminka i omluvy za chování té sestry a to od staniční sestry. I to je známka toho, že to u Apolináře funguje.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.