Ráda bych se podělila o svoji osobní zkušenost s porodnicí v HB. Mohu jenom doporučit.První dceru jsem rodila jinde a trauma z porodu jsem vydýchávala hodně dlouho. Druhá dcera se narodila zde. Kvůli komplikacím v průběhu porodu mě neminul císařský řez- mohu proto posoudit i chování personálu na JIPce. A mohu opravdu jen chválit. Všichni, se kterými jsem se setkala na porodním sále,JIPce, šestinedělí i novorozencích byli skvělí a neměla jsem jedinou negativní zkušenost. Absolutní profesionálové s citlivým a lidským přístupem. Velice jim děkuji.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.