Ve vsetínské porodnici jsem rodila své druhé dítě a byla jsem velice spokojená, na rozdíl od předcházejícího příspěvku, bylo oddělení vyloženě přeplněné. Sestřičky kmitaly a ani jedna z nich nám nedala najevo, že bychom je s něčím obtěžovaly. Díky novorozeneckým sestřičkám 100% kojím, i když zpočátku mi musely hodně pomáhat. Všechen personál na oddělení byl super. I když se budu bránit dalšímu dítěti - kdyby se stalo tak jedine Vsetín. Díky všem
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.