jsem obyčejná 23 letá dívka, co začíná mít pocit,že jí utíká život... nemám zatím vlastní bydlení - ono při dnešních cenách bytů to ani není asi nic neobvyklého...nemám po kom byt získat.... smůla... můj současný přítel je na VŠ a čeká ho 5 let studia ještě.... nevím proč ale mám z toho všeho takový bezmocný pocit... miminko už bych moc chtěla, jenže nemám kde bydlet, neměla bych ho jak zabezpečit a to asi není právě to pravé... jenže až mi bude 28cet....možná byt už mít budu když si vezmu úvěr ke stavebnímu spoření, ale zase co to ostatní.. a co když přítel pokud s ním ještě stále budu.... a já doufám že jo, protože to je asi opravdu největší a nejčistší upřímná láska jakou jsem kdy zažila... dlouho jsme byli (několik let..) kamarádi a pak najednou :o)) No ale hlavní otázka je.....kdy je pozdě? kdy je brzo?......KDY?! zkuste mi prosím poradit...možná jste se někdy taky cítili jako já....prosím...děkuji Katka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.