| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Milá Sharon,
je zřejmě škoda, že psaná forma projevu někdy způsobuje nepochopení. Já samozřejmě vím, žes poslala na strom Brana za vyzývání k sexuální abstinenci, a ne Evu. Ale ty urážky prostě nejsou důvodné v žádném případě. Někde jsem četla celkem dobrou větu pravého demokrata: Zásadně nesouhlasím s vaším názorem, ale udělám všechno pro to, abyste ho mohl říkat. Když se Brano na věc dívá, tak jak se dívá, a nepropaguje věci, které zákon zakazuje, proč by o nich nemohl psát? Navíc mám pocit z jiných jeho příspěvků, že NENÍ jisté, že je věřící. Vím, že se asi bojíš, že by se takové názory pak vyžadovaly po všech, ale není to pravda. Já taky nechci sexuálně abstinovat, ani mít více dětí. A přesto nejsem v rozporu s křesťanským pohledem na věc. V katechismu Katolické církve a v papežských dokumentech se jasně říká, že o velikosti své rodiny rozhodují podle svého svědomí RODIČE. Samozřejmě by bylo divné, kdyby křesťan chtěl užívat nějaké antikometody, které by zabíjely počatou individualitu. Ale sex podle nauky má nejen plodivou stránku, ale taky stránku obdarovací, čili učinit radost druhému i sobě. Křesťanský pohled nepreferuje v manželství sexuální abstinenci! Mně "živočišní ateisté" nijak "neprudí", přece každý si můžeme žít, jak chceme. Odpovědnost za své jednání má každý sám. Určitě víš, že čtenáři tady jsou dost inteligentní, aby si k názorům druhých udělali vlastní úsudek, a přitom nikoho neuráželi. Neboj se tolik o svou svobodu - já ti ji rozhodně neupírám (taky bych bez ní byla našťastná!). Kamila

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.