V Podolí jsem na konci dubna porodila svoji druhou holčičku. Chtěla bych touto cestou poděkovat MUDr. Martině Števíkové a porodní asistentce Pavlíkové - obě byly naprosto úžasné. Měla jsem štěstí, že jsem chodila k paní doktorce už do poradny v porodnici od 36. týdne a pak jsem ji potkala i u porodu, což bylo moc milé překvapení. Rodila jsem nakonec s malým nástřihem - po velmi dlouhém snažení porodní asistentky o porod bez nástřihu (po minulém porodu mi bohužel zůstal nepružný šev). Rodila jsem v sedě, miminko mi hned dali na bříško. Musím říct, že porodní sály jsou opravdu nádherné, ale mnohem důležitější byl pro mě lidský přístup a úsměv paní doktorky a porodní asistentky.
Ležela jsem den a kousek na šesinedělí na oddělení P1 - jak dětské tak ženské sestřičky byly moc milé. Vybavení je už letité, ale člověk stejně vnímá hlavně své miminko vedle v postýlce. Druhý den se uvolnil nadstandard na P2 - tam byly sestřičky také velmi ochotné. Nadstandard byl nádherný, hlavně jsem uvítala, že jsem mohla trávit hodně času i se svojí starší dcerou, aniž bychom někoho rušily.
Jedinou výhradu bych měla k jídlu, ale je to holt nemocnice.
Předchozí