Mila Marketo, na chodbe prebalovaci pult bohuzel nebyl:-( A abych Ti rekla pravdu, ani bych tam radeji nebalila. Stacilo mi, kdyz jsem cekala vzadu pred sesternou na kontrolu miminka a na zvazeni(za komunistu se chodilo na pokoje za maminkou!) a na chodbe tahlo. Jenze ono tahlo i na pokojich a podlahy, co mely vyhrivat, nevyhrivaly! Ano, radeji bych byla, kdyby mi bylo receno:"Prominte, ale my uz neprijimame." Jela bych do Jilemnice nebo Vrchlabi. Kdyz jede nekdo rodit do Vrchlabi az ze slovenskeho Popradu nebo z Prahy apod., tak snad nejaky ten kilometr navic by me nezabil. Ja jsem kazdopadne ze Dvora Kralove a Ty? Ja nevim, jak to chodi v prazskych porodnicich, avsak vim, jak to ted funguje ve Vrchlabi, kdyz maji narvano(140% jak nam rekl sam pan primar Kavan). Ja Te kazdopadne nepremlouvam, aby jsi mi uverila, Ty mas svuj nazor na vec a ja taky. Ty jsi mela ocividne stesti a ja ne, tak uz to chodi. Tebe nedali ani na chodbu a ani na pooperacni pokoj na 4 dny jako me a me spolubydlici. Ten takzvany maly nadstandard jsem dostala az predposledni den pobytu a vim, ze normalni pokoje v jinych porodnicich vypadaji lepe a neplati se za ne. Ja necekala luxus, ale nadstandard. Musim bezet, maly se hlasi o svou denni davku mlicka.
Předchozí