Petro, vždyť já netvrdím, že ti nevěřím. Holt každý máme "jiný standart", no. A jak si i taky na netu můžeš přečíst, některým maminkám se zas stalo, že je nepřijaly a to jim taky vadilo, takže ono to je pak těžké se zavděčit, když jednomu vadí, že ho nepřijali s tím, že by raděj byl i ve stísněnějších podmínkách a druhému zas že ho přijali.
Mě jen rozesmálo to tvoje hodnocení malého nadstandartu jako "podstandart". Prostě to samo o sobě trošičku svědší o tvém přístupu. Na tom pokoji je vše co člověk potřebuje a nadstandartní nemá být snad ve vybavení, ale právě v tom, že tam jseš sama a může tam být s tebou manžel, což samo o sobě nadstandartní je, aspoň co vím tak to v jiných porodnicích nenabízejí. Na tom samém pokoji bydlelo i několik mých kamarádek a absolutně nikdo si nestěžoval, co jsem četla, tak tento pokoj docela vyhovoval i spoustě dalších mamin, které píšou své zážitky na netu, takže nezlob se na mě prosím a neuraž se, ale prostě na mě na první dojem působíš opravdu trošku rozmazleně. Přiznám se, že třeba mě u porodnice ani nenapadlo se nějak zaměřovat na televizi :))) Kvůli televizi jsem tedy fakt do Vrchlabí nejela a považuji ji právě za tu malichernost, nad kterou se ani nemá smysl pozastavovat. A ono také právě proto je vhodné se do porodnice, kam chci jít rodit, nejdřív zajet podívat, zeptat se co si mám vzít, jak to tam chodí atd, abychom pak nebyly rozčarované z toho, že jsme to čekaly hezčí atd. Já jsem tam byla předtím několikrát (z Prahy), raději jsem tedy neočekávala nic a tudíž jsem neměla být z čeho zklamaná ;-)
Jinak pokud máš jiné špatné zážitky co se týče jednání a personálu tak to ti samozřejmě nepřeju, ani nikomu jinému, a ani se s tebou nehádám, že to tak nebylo :)
Předchozí