Ahoj Marketo, neboj, ja nejsem urazliva. Naopak jsem rada, ze spolu takto debatujeme a vymenujeme si nazory :-) Ja jsem se tam byla s manzelem podivat a to 2x. Na telefonu byli taky vzdy mili(asi zrovna nemeli plno) a i pri prohlidce se vse zdalo fajn. Ovsem nikdo nas neinformoval, ze je tam nejaky maly nadstandard, ukazali nam jen ten velky, relaxacni pokoj a porodni sal.
Ja Ti samozrejme budu oponovat v tom, ze jsem rozmazlena. Trosku me prekvapuje, ze muzes toto o nekom rici aniz ho poznas. Ja si nadstandard predstavuji s televizi(telefon tam byt vubec nemusel), s vlastnim socialnim zarizenim, na posteli mi nezalezi(s manzelem se vyspime i na male), s prebalovacim pultem a vanickou. Ty jsi tam mela k dispozici vanicku? Ja ne a to ani na jednom z pokoju. Takze jsme s holkama museli slapat pres celou chodbu, kde bylo chladno, s miminkem v naruci. Kdyz jsem to rikala sestrenici, neverila svym usim. Ona rodila v Trutnove a nemela lehky porod. Jeste dva dny po tom nebyla mobilni. Rikala, ze si nedovede predstavit, ze by se musela skoro plazit jeste nekam pres chodbu do sprch a na zachod. I ona ale byla na obycejnem pokoji. No vidis a pritom trutnovska porodnice nema moc dobrou povest. Opet opakuji, ze nevim, jak to vypada v prazskych nemocnicich a porodnicich, ale ja jsem mela na jednu PRY z nasich nej nej porodnic smulu. A proto tam uz nepojedu. Zkusim Hradec nebo Jilemnici.
Kdyby jsi byla spatne obslouzena prodavackou v nejakem obchode, sla bys tam nakupovat znovu? Ja ne. Jsi prvorodicka? Mas chlapecka nebo holcicku? My mame zdraveho a krasneho chlapecka:-)
Předchozí