me je epidural samotne taky nesympaticky presne z toho duvodu, ze necitim co se s telem deje. byla mi dokonce neprijemna i tepla sprcha, protoze jsem mela pocit, ze kontrakce nejsou tak ucinne. patrne to byl jen muj pocit. asi jsem nejaky skryty masochista, ale ten pocit ze se neotviram tak ucinne jak bych mohla byl silnejsi nez ja. presto jsem si pri prvnim porodu, ani ted epidural neodrikala. kdybych uz opravdu lezla po zdi, asi bych po nem taky sahla. a vubec neodsuzuju maminy co po nejakych takovych prostredcich sahnou. kazda jsme jina. ale je pravda, ze sestricky z novorozeneckeho rikaji, ze rozdil mezi mrnetem po epiduralu a bez neho je. maminy co znam a rodily s epiduralem si pak stezovaly na bolesti zad po nekolik tydnu....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.