| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Česko-německá horská nemocnice Krkonoše s.r.o.

Pro Marketu:...ted Te cituji: "...Prostě 1) standard - ve Vrchlabí 3 lůžkáč (počtem lůžek si nejsem jistá) se základním vybavením a se společnými sociálkami..."
Tak, můj pokoj byl pro předporodní a pooperační pacientky, žádné základní vybavení ani to mýdlo, sociální zařízení opravdu jenom na chodbě (to pamatuje moje maminka z porodnice před triceti lety), kam může vstoupit i návštěvník, čili kde je hygiena pro rodičky? Nevím, jak by se Ti líbilo přebalovat miminko a přitom být ohnutá nad postelí. Nás z toho bolela záda. Možná si teď zase budeš myslet, že jsem rozmazlená. Pokud vím, tak toto není standardem v EU. A nenech se mýlit - normy jsou dané, jen v naší republice se teprve zavádějí. Mluvím o EU, a tam my snad už patříme( že by tam byly rozmazlenější ženy? Anebo si tam už uvědomili, co je to péče o rodičky?)Mimo jiné například školy musí teď velmi přísně přestavovat hygienická zařízení pro děti a Vy se nepodivujete záchodům pro rodičky a kohokoliv, kdo je potřebuje použít. Tys tam nikoho nepotkala, ale mně tam omylem vlezl i cizí pán, víš dobře, že se tam nedá zamykat z bezpečnostních důvodů.
I já jsem si vybrala Vrchlabí pro možnost alternativních porodů. Jestli jsi četla pozorně mé předcházející příspěvky, kde bylo psáno, že jsem s průběhem porodu velmi spokojena. Byl to pro mě, mého manžela a mou maminku nezapomenutelný zážitek. Mám pocit, že nežijeme ve stejné republice, ale podle mých informací z netu, mých známých, kamarádek, včetně sester, ve všech porodnicích mohou být přítomni tatínkové, nemluvě o jiných rodinných příslušnících, ale i to je dnes možné v jiných porodnicích. Mohla bys mi napsat, kde konkrétně nemohou být? Myslím, že to bude zajímat i ostatní maminky a budoucí rodičky.
Iris, ten "nekdo" jsem byla ja. Narozeni miminka totiz nepovazuji za trest ale stesti. Nepatrim mezi ty ustvane a ulitane matky a mam rada poradek a klid. Neminim se vracet "zpatky na stromy" a prestat sledovat zivot kolem sebe. Ani nejsem televizni maniak sledujici telenovely. Rada se podivam napr. na porad "Sama doma" na CT1, kde se mohu dozvedet dobre rady ohledne vychovy deti, zdravi, vyzivy atd. od odborniku. Tohle je pro mne mimochodem taky relaxace, pohoda a to my jako matky snad potrebujeme. Poradne si procti, co jsem predtim psala. Tu televizi Ti nikdo nevnucuje, ja jen podotkla, ze ji mela ma sestra v porodnici v Havlickove Brode na tzv. standardnim pokoji( neplaceny!), kde mely take sve vlastni soc. zarizeni, velky prebalovaci pult a vanicku. Nemluve o i nekolikrat denne vymenovanem cistem pradelku pro miminka a maximalni peci o maminky i detatka. Stačí? :-)
Majko, mluvíš o letošní statistice nebo loňské? Měla by sis někde pročíst, že se ženy v naší republice rozrodily. Pokud vím, stále se o tom mluví, dokonce i v televizi, předpokládám, že ji asi taky nesleduješ. Já jsem žena, řekněme, hladová po informacích a neustále se zajímám o dění kolem sebe. Nevím, mohu se Vám zdát "rozmazlená", ale podle mého názoru žiju v roce 2005 a ne ve středověku. Věřím tomu, ze kdybych byla ve Vrchlabí v době, kdy by tam nebylo přeplněno a byl klidný personál, nebyla bych plná negativních dojmů, ačkoliv za NADSTANDARD bych považovala až ten pokoj za 600Kč, který jediný nám byl ukázán.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.