No, přebalovací pult a přebalování je taky věcí prostoru, ne všichni bydlíme v bytě 150m2, že? A vážně mi to nevadí - jsem v pohodě. A co jsem chtěla ohledně pokojů, už jsem napsala. Víc k tomu nemám co dodat. Prostě holt každý máme jiný standart no :) Jestli je volný nadstandart se tě miminko neptá asi v žádné porodnici, to není rozhodně věcí jenom Vrchlabí - to jsem tím chtěla říct. Může se ti to stát téměř všude, že se vlivem přeplněnosti dostaneš na pooperační pokoj nebo dokonce na chodbu.
Ne, já opravdu nevím, že na všech nadstandartech v jiných porodnicích může být tatínek přítomen po celou dobu pobytu a může tam celou tu dobu i spát. Je to opravdu tak všude? To ja zajímavé, že když jsem si vybírala porodnici, což není tak dlouho, nikde jinde to nešlo. Snad v Podolí u nadstandartu za nějakých 1700,-/den. Tak mi tedy vyjmenuj, kde konkrétně to jde?
Tím co jsem psala jsem nějak neomlouvala miminka ve špinavých oblečcích, ale reagovala jsem na informace o konkretním pokoji.
Televize se nebojím, ale k životu jí vůbec nepotřebuju, je to pro mě naprosto zbytečný krám, který bych vůbec nemusela mít doma :) Při představě, že bych měla sledovat pořady jako sama doma a brát jejich rady vážně mi vstávají vlasy hrůzou :)))))
(To víš, my bydlíme v jeskyni :)))))) žárovky? co to je? mi doma svítíme loučema a tento příspěvek práve ryji do stěny ve skále...:)))
A co se týče norem EU, tak jen pro Vaší informaci - ono se za všechno dnes platí, nikdo Vám nic nedá zadarmo a peníze co my tady platíme za pojištění jsou proti mnohým zemím směšné. Aby jste mohly třeba v GB vůbec využívat nadstandartní služby, musíte platit pěkně tučné pojistné nebo vyndat nemalé peníze v hotovosti na prkno. Jinak skončíte ve standartním zařízení, jehož úroveň je mnohdy hluboce pod úrovní českých nemocnic, alespoň ze zkušeností mé sestrry, která tam žije. Ta si z tohoto důvodu raději oběhá doktory, když je v Čechách. To je ta Vaše slavná EU a její normy...
Předchozí