Milá Markéto, to je príma, ze Ti to pripada humorne. Tuto debatu jsem ocividne odstartovala ja, tudiz ji chci i ja ukoncit. Toto je ma posledni reakce, at uz nemusis v noci vstavat kvuli odepisovani:-)Radeji se venuj sve dcerce a svym zádům :-)
Uz tusim, jak se asi citil Mistr Jan Hus v Kostnici - zklaman a nepochopen.I jeho pripominky byly na svou dobu, rekla bych, velmi nadstandardni. Cokoli napisu, Ty okamzite zkritizujes a odsoudis. Co jsem si to dovolila mit jiny nazor na tu bajecnou porodnici a personal ve Vrchlabi( i pani uklizecka na nas byla vlidnejsi nez nektere sestry a PA). Ty jsi totiz stale nepochopila, ze ta Tebou dokola omílaná televize nebyla hlavni problem v me cause(viz ma prvni pripominka z 18.6.) Nikde jsem nepsala, ze bych si ji zapinala hned po porodu, tak mi, prosim, nevkladej sva jedovatá slova do úst. Mimochodem i moje spolubydlicí si ji přály, v tom jsme se, světe div se, shodly. Ono je to opravdu o komunikaci, devcata! Marketo, nemam Ti dát jejich tel. cisla, abys jim mohla rict, jak je to zcestné? Radsi ne, to by Ti pribyly dalsi 2 maminky s negativnimi zkusenostmi a Ty by jsi se uz vubec nevyspala. Vidis, ja mam rada pořad Sama doma, Ty zase rada chatujes na Netu a rejpeš do lidí. Kazdy podle sveho gusta. Žij a nech žít! Díky podvodu se zaplňováním pokojů(pan primař Kavan se nam osobne omluvil), jsem bohuzel nemela moznost poznat, jake to je mít "zadarmo" na pokoji manzela. Marketo, neodsuzuj, dokud si se sama neocitla v podobne situaci! Kazdopadne mas pravdu, ve vetsine porodnic se za tatinky urcite plati. Spatne jsem Te pochopila myslejíc, ze mluvis jen o porodu. Ano, jde o nestandardni situaci, ke ktere muze dojit v kterekoli porodnici. Avsak i na to by mel byt personal pripraven. Pro me je i porod nestandardni situací. Ja rodila poprve. I Ty se na to zkus podivat myma ocima. Dokazes to? Ja Tobe, mila Marketo, i Tve dceri preji hodne zdravi a stesti a co nejmene nestandardnich situací. Abys nezazila to co ja a muj hošík. Doufam, ze Ti nikdo nebude sypat popel na hlavu, kdyz si budes chtit postezovat, vylít si srdíčko, kdyz budes hledat útěchu a sympatie. Jsem vděčná, ze me tu aspon par lidi pochopilo. Dekuji:)
Předchozí