Petro já tě fakt neodsuzuju a co jsem psala jsem psala ve vší slušnosti :)) tak si to neber tak osobně.., s televizí jsem to nemyslela nějak jedovatě, ale tak jak to zase cítím já. Co se týče nočního vstávání, tak se neboj, já totiž většinou každý den tak do půlnoci - 1 hodiny ráno sedím u PC u práce - krom toho, že jsem na "mateřské" jsem totiž v plném pracovním procesu a občas si holt odskočím sem, jinak se tu zas tak často nevyskytuju, akorát teď jsem se nějak "zakecala" :)) a neboj, vyspím se, ráno si zas trochu přispím, vstávám tak na 9 :))) neboj že kvůli diskuzi na rodině nebo pomluvám na internetu nespím, za to mi to vážně nestojí :)) A evidentně jsi zase ty nepochopila mě, nejde o to, že bych chtěla za každou cenu hájit porodnici ve Vrchlabí, ale mluvila jsem i obecně o standartu/nadstandartu. Navíc ty se nesmyslně odvoláváš na neexistující směrnice EU, takže prostě oponuju, no, o tom diskuze je, ne?
Jen mě připadá prostě trošku zvláštní, že někteří lidi třeba čekají na operaci, protože prostě ve zdravotnictví chybí peníze a někdo se ohrnuje, že jeho pokoj nebyl dost nadstandartní, vím, že to nebylo jen o televizi.
Vím, že Vrchlabí je soukromá porodnice, ale bylo to myšleno obecně na zde vyslovený obecný požadavek "co by měl být nadstandart" - ne jen ve Vrchlabí, ale kdekoliv jinde. Jinak vybavení pokojů se nezahrnuje do hospodaření nemocnic? A z čeho se tedy platí?
Předchozí