Ahoj, nic si z toho nedělej, já jsem v 1. těhotenství přibrala přes 20 kg a až na 3 kg šlo všechno asi do 1/2 roku zase dolů. Ale aby to nebylo zase tak optimistické, tak o 2 roky později jsem měla - mám váhu jako před 1.porodem - holt, když se člověk moc nehýbá, nebo jen pomalu (s malým cipískem to moc nejde). Teď jsem zatím přibrala jen 3 kg, ale obávám se, že to zase půjde šíleně nahoru, ale jak doufám, tak i šíleně rychle dolů. :o)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.