| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Fakultní nemocnice Brno - Bohunice

Dne 26.5.2001 v 0.20 se v porodnici v Brně Bohunicích narodila naše dcera Simonka. Protože jsem přenášela, od termínu porodu jsem navštěvovala ambulanci přímo v porodnici. Vytknout se dalo jen to nekonečné čekání. Tamní personál byl velice ochotný, usměvavý a zdvořilý - při vstupu do místnosti, kde mě měla paní doktorka vyšetřit se klepalo a vyšetření proběhlo na pohodlné posteli s polštářem.
Porod se začal hlásit 7 dní po termínu (po vystoupení mé oblíbené skupiny Chaozz na náměstí Svobody (ještě jednou díky hoši :)) odtokem plodové vody. Do porodnice jsme dorazili kolem osmé večer, kde nás přivítala velmi milá porodní asistentka i pan doktor. Poslali nás do sprchy poskakovat na balóně, že snad začnou bolesti. Nic takového se nestalo a tak po dalším asi dvou hodinovém čekání usoudili, že je zbytečné čekat, (porodní cesty perfektně nachystané, voda odteklá, miminku se tam už také moc nelíbilo) nasadili mi kapačku. Bolesti začali okamžitě a po hodině bolestí, které se mi dařilo velmi dobře prodýchávat přišlo na řadu tlačení. Rodila jsme na boku, manžel mi držel zdviženou nohu a tlačil společně se mnou, k tlačení se přidal i pan doktor a během 20 minut se narodila naše Simonka. Ještě jednou děkuji porodní asistence paní Rozsypalové za perfektní pomoc při porodu. Rodila jsem bez klystýru, nástřihu a kromě velmi malé trhlinky (nestála ani za zašití), která se zahojila během dvou dnů nedošlo k žádného poranění. Po porodu mi dali malou na prsa a šťastný tatínek mohl přestřihnout pupeční šňůru. Poté se nás zeptali jestli můžou malou ošetřit a za 10 minut ji tatínek zahříval nožičky. Poté nás nechali hodinu o samotě i s miminkem a za další hodinu jsem odkráčela do sprchy, manžel domů a Simonka na novorozenecké oddělení vykoupat se a na prohlídku. Během další hodiny mě ji dovezli na oddělení šestinedělí. Tam byli také všichni ochotní a velice milý a za celou dobu pobytu jsem nepotkala nikoho, kdo by se neusmíval a neptal se, jak se máte a jestli něco nepotřebujete. Těch pár dní se tam dá přežít i s tou ne moc chutnou stravou bez nápadu :) Co dodat, všichni jsme byli nadmíru spojeni.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.