Mílo ne každý kdo nemá rád televizi je zaostalý pavůl.Myslím,že v televizi je jen opravdu málo pořadů,které stojí za to,abych se na ně dívala.Ovšem v porodnici si jí poněkud neumím představit.trochu mě děsí představa,že zrovna uspím své miminko a paní závislá mi ho probudí bednou.V nemocnicích chápu místnosti s televizí.To ano.Ale v porodnici je to poněkud scestné ne? Chci se věnovat čerstvému človíčkovi a nebýt rušená. Tatínkové běžně celé dny být v porodnicích taky nemůžou!Vrchlabí je z mála porodnic kde to jde a dokonce i se strašíma dětma.Což je například pro mě velmi lákavé. A když jsem ve Vrchlabí byla..sice jen na jukandu...zaujala mě čistota a nádherné prostředí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.