Také jsem rodila v Krči, letos v dubnu a byla jsem velmi mile překvapená! Personál na porodním sále i na oddělení strašně milý. Jednu noc jsem strávila na standardu a pak jsem po zbytek pobytu byla na nadstandardu. Určitě bych to bez problémů přežila i na klasickém oddělení, ale jako nevýhodu jsem viděla, že jsem ležela s paní, jejíž holčička měla strašnou rýmu a já se bála abychom ji nechytli. Výhoda, že návštěvy na nadstandardu můžou dorazit kdykoliv během dne a nemusí se mimčem na chodbu jako na normálním oddělení, to jsem velmi ocenila. Také jsem měla soukromí pro sebe i pro miminko. Sestřičky mi připadaly o něco milejší a vstřícnější než na normálu. Myslím, že pokud je volno a finanční prostředky to dovolí, vyplatí se připlatit si. Také asi záleží na povaze, já nejsem moc sdílný typ a tak jsem to soukromí opravdu ocenila. Ještě poznámka k televizi na předešlé diskuze, měla jsem ji na pokoji a abych pravdu řekla, pustila jsem ji jen jednou asi na pět minut, protože mě přemluvila moje ségra, že ji musím využít, když ji tam mám:-)Ale vůbec mě nezajímalo, co v ní běží a pro mě byl daleko hezčí a smysluplnější pohled do postýlky. Ale každého věc. Takže Krč mohu doporučit a Janě přeju pěkný pobyt a zdravé mimi:-)
Předchozí