| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Fakultní nemocnice

Mému porodu předcházelo 10 dní strávených na oddělení 19A FN - což jsou riziková těhotenství. Na toto oddělení velice ráda vzpomínám pro perfektní přístup lékařů i sester. Člověčina v každém gestu i slově :-). Zuzčina porodní váha byla 1,5 kg a byla umístěná na Novorozeneckou JIPku. Jestliže Vás potká stejný osud jako nás buďte v klidu. Profesionálnější a lepší oddělení nenajdete. Až se člověk diví jak se něco takového může v našem zdravotnictví podařit. Velice hodné a vstřícné sestřičky, které by pro naše děti dýchaly a lékaři, kteří bedlivě sledují každé mrknutí mimin. Opravdu nádhera sledovat je při práci. Po nějaké době byla Zuzka přeložena na Intermedial. Protože tato oddělení spolu vlastně sousedí, nezměnil se lékařský ani sesterský přístup. Přece jen však pobyt ve FN měl jedno podstatné mínus. Já sama jsem totiž byla po porodu umístěna na oddělení 18 - gynekologii. Komunikace mezi Novorozeneckou JIP a touto gynekologií nebyla prakticky žádná. Když jsem po 24 hodinách (kdy jsem musela ležet na ženské JIP)chtěla poprvé vidět svou holku, nenašla se jediná sestra, která by mě tam dovedla, nebo mi alespoň řekla kde to je !!!!! Řekly mi ať si počkám na manžela, který mě tam dovede (to znamenalo čekat 8 hodin )!!! Apsolutní nezájem je neopustil po celou dobu mého pobytu. Jediné co je zajímalo byla má jizva. Stejně tak lékaři se tady střídali tak často, že jsem snad nezažila dvě vizity se stejným doktorem. Po 7 dnech jsem musela ukončit pobyt v této nemocnici a nikoho nezajímalo, že tím ztratím i možnost každodenního postávání u inkubátoru a mazlení se Zuzkou. Jsme totiž ze Šumperka a tak jsme do Olomouce dojížděli za Zuzou každý den ....
Proto doporučuji, ocitnete-li se ve stejné situaci, být tvrdohlavá jako mezek a zapomenout na pomoc ze strany "gynekologických" sester. Novorozenecké setřičky vám rády pomůžou a budou se na vás mile usmívat :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.