Ahojte, moc všechny zdravím.
Tak se nám konečně v ostravské fakultní nemocnici narodil 25.3.2003 chlapeček Michálek. Nakonec to bylo císařským řezem.
Vzhledem k tomu, že jsem asi od srpna 2002 sbírala různé informace o této porodnici, tak jsem byla, přes různorodé názory, psychicky připravena na všechno možné. Realita mě velice příjemně překvapila.
U porodu jsem měla svého manžela i svého ošetřujícího gynekologa, takže jsem se tam nejenom díky příjemnému prostředí cítila jako v bavlnce.
Než došlo k císařskému řezu, tak jsme strávili na normálním porodním pokoji 12hodin, veškerý personál nemocnice, včetně ostatních lékařů a sester, se k nám choval perfektně. Všichni byli opravdu velice ochotní, příjemní, vše vysvětlovali a dokonce pokud k nám do porodního pokoje vstupovali, tak klepali.
Upřímně všem ženám tuto porodnici vřele doporučuji nejen pro příjemné moderní prostředí, ale také pro lidský přístup. Já osobně jsem byla velice ráda, že jsem se rozhodla našeho prvního potomka přivést v této porodnici.
A všem ženám, které se tam chystají, držím palce a přeji také takové nádherné vzpomínky.
Irena, syn Michálek
Předchozí