Dne 28.2.2003 se mi ve vysokomýtské porodnici narodila dcera Zuzanka. Jsem z Chrudimi, kde není špatná porodnice, ale přesto jsem byla už před otěhotněním rozhodnutá, že přivedu své miminko právě v porodnici ve Vysokém Mýtě. O této porodnici jsem slyšela a četla hodně dobrého a z vlastní zkušenosti to mohu potvrdit a doporučit ji všem nastávajícím maminkám. Přístup doktorů a sester jak ke mně, tak k mé dcerušce a vlasntě i k manželovi, byl naprosto skvělý. Jako prvorodička jsem byla ze všeho vyjukaná, ale díky trpělivému přístupu veškerého personálu na oddělení bylo všechno v pohodě. Na těch 5 dní, co jsem tam strávila nikdy nezapomenu a pokud v budoucnu budeme čekat druhé miminko, rozhodně bychom ho chtěli přivést na svět opět v porodnici ve Vysokém Mýtě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.