Dobrý den, potřebovala bych poradit.Jsem v tomhle směru poměrně nezkušená, nikdy jsem problémy s bradavicemi neměla až poslední rok.Udělaly se mi na zadku rovnou tři.Jedna je velká a vystouplejší než další dvě a v posledních dnech mě trochu pobolívá.Je to velmi citlivé místo a velmi mi vadí třeba při sezení atd...zřejmě se jedná o trochu jiný druh bradavic než třeba na nohou.Nevím kde jsem se mohla nakazit,ale pravděpodobně na soláriu.Pokud má někdo s podobným problémem zkušenosti budu vděčná za každou radu.Předem moc děkuji monika
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.