| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice České Budějovice

Mam velmi podobne zkusenosti. Jsem vdecna za dve zdrave deti, za pristup porodnika a za vcasnou pritomnost otce pri obou porodech. Ovsem sestinedeli se vubec nezmenilo. Myslela jsem si, ze na me cele prostredi doslova padalo, protoze jsem byla pred tremi lety zmatena prvorodicka, ktera mela problemy s kojenim. Bohuzel. Tentokrat jsem byla v pohode, bez vetsich problemu, takze jsem detske sestricky "neobtezovala" a diky tomu se mi prakticky nevsimly. Jak jsem za to byla rada. Protoze pani vedle mela problemy s kojenim a "obtezovala" je, mohla jsem v klidu a nezucastnene pozorovat, jak se k ni chovaji. Reci jako: "Vono se poblilo a nebud lina" byl bezny slovnik sestricky Jany Vesele a veselo z nej mamince rozhodne nebylo. Jeji chovani a pristup za slovnikem nijak nepokulhaval. Taky nas parkrat dojala jakasi "vrchni" detska sestricka, ktera picha holcickam nausnicky. Bohuzel jmeno nevim, ale jeji arogance se neda prakticky prehlednout. Je to skoda, protoze si pamatuju i dve naprosto skvele sestricky. Kazi jmeno pak i lekarum, ke kterym nemam sebemensi vyhrady a zenskym sestram. Mely by se jit podivat na sestricky z rizikoveho odddeleni. To jsou profesionalky! A moc je timto zdravim. Cele jmeno radeji zverejnovat nebudu, to kdybych nahodou jeste nekdy rodila :-)
Holky, nenechte si to libit! Treba se to pak zmeni.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.